نحوه تقسیم بندی غرفه
چگونگی تقسیم بندی غرفه میتواند با توجه به نوع فعالیت و اهداف شرکت ها متفاوت باشد. فضای غرفه میتواند به تعدادی و یا همه موارد زیر تقسیم شود:
- فضای نمایش کالاها
- فضای بخش اطلاع رسانی
- فضای مذاکره و مشاوره
- فضای نمایشهای تصویری
- فضای مبلمان اداری
- فضای خدمات و پذیرایی
- فضای انبار یا لوازم اضافی
- فضای آموزش
بطور معمول فضای غرفه ها را میتوان به چند بخش بدون در نظر گرفتن مساحت آنها تقسیم بندی نمود.
بخش اطلاعات
در این بخش که معمولا در ابتدای غرفه است برای آشنایی و اطلاع رسانی شرکت ها با بازدیدکنندگان می باشد و از قسمت های مهم جهت جذب مخاطب و رسیدن به اهداف شرکت ها می باشد. در این بخش ارایه بروشورها و هدایای کوچک شرکت ها و راهنمایی بازدید کنندگان و پاسخ به آنها در حد اطلاع رسانی انجام می پذیرد و میتواند بعنوان پیشانی شرکت ها جهت نمایش شخصیت شرکت و جذب بازدید کننده عمل نماید. معمولا باید افرادی با سطح روابط عمومی بالا در این قسمت فعالیت کنند و با همه مراجعه کنندگان با رعایت نهایت احترام و توجه رفتار کنند. این اصل مهمی است که گاهی در اجرای آن سهل انگاری میشود.
بخش نمایش
فضای نمایش از ارکان اصلی غرفه محسوب می گردد . در این بخش ارایه خدمات، کالا و یا ماکت محصول انجام می پذیرد . در این قسمت ارتباط مسئول غرفه و یا کارشناسان بخش فروش و فنی با بازدیدکنندگان و خریداران برقرار میگردد. بازدید کننده از نزدیک با محصول و اهداف حضور شرکت آشنا شده و نحوه تعاملات بعدی پایه گذاری خواهد شد.
در این بخش نحوه کار ماشین آلات را نیز میتوان نمایش داد و اطلاعات تخصصی تر را در اختیار مشتری قرار داد. در صورت عدم وجود فضا جهت بخش مذاکره و مشاوره تمام مراحل انجام کار در این بخش انجام خواهد پذیرفت. با طراحی مناسب، فضای نمایش تصویری در این بخش قابل اجرا خواهد بود.
بخش مذاکره و مشاوره
این بخش نقش مهمی در بازاریابی و فروش کالا و خدمات دارد و همچنین متقاعد کردن مشتری جهت خرید کالا یا استفاده از آن خدمات و سپس انعقاد قرار داد دارد.
در این بخش قابلیت های محصول، توانمندی شرکت و توضیحات کامل توسط گروه و یا فرد مذاکره در اختیار مشتری قرار می گیرد و مذاکره اولیه ، توافق نامه و احیانا امضای پیش قرار داد و اهدای هدایای شرکت و کاتالوگ های تخصصی انجام خواهد پذیرفت. طراحی این بخش می تواند متفاوت و با الهام از اتاق جلسات و مذاکرات شرکت و دارای امکانات مناسب و راحت باشد.
در این بخش اگر فضا، وسعت لازم را داشته باشد میتوان بخشی را جهت پذیرایی مهمانان خاص و برای انعقاد قرارداد، تدارک نمود.
بخش پشتیبانی
– ناحیه قابل رویت: شامل مبلمان اداری و بخش پذیرایی مدعوین و بازدیدکنندگان می باشد
– ناحیه غیر قابل رویت: شامل فضای نگه داری تجهیزات و لوازم اضافی، فضای آبدار خانه، فضای استراحت و . .
این بخش با توجه به وسعت غرفه و امکانات شرکت ها متفاوت خواهد بود و طراحی واحد های آن می تواند در صورت بزرگ بودن بصورت مجزا و مستقل انجام پذیرد. در اکثر غرفه های شرکت ها و سازمانهای بزرگ اینکار انجام می پذیرد.
بخش آموزش
این بخش با توجه به اهمیت بحث آموزش و استفاده بهینه از بعد تبلیغات و شناساندن شرکت و محصولات آن، در صورت داشتن فضای کافی، محلی را در غرفه به این امر اختصاص می دهند و در آنجا علاوه بر معرفی شرکت، طرز کار اجرایی و تخصصی مربوطه و یا نحوه ارایه خدمات را رایگان آموزش می دهند. در بعضی از نمایشگاه ها با ایجاد فضای شبیه کلاس درس علاوه بر آموزش، به سازماندهی سمینار های تخصصی نیز می پردازند
شرکت نمایشگاه سازان با بیش از 14 سال سابقه در امر برگزاری نمایشگاه بین المللی ، همایش ، طراحی و غرفه سازی آماده ارائه مشاوره و همکاری با شما عزیزان می باشد.جهت ثبت نام در نمایشگاه بین المللی و غرفه سازی در تهران ، غرفه سازی در تبریز ، غرفه سازی در اصفهان ، غرفه سازی در شیراز ، غرفه سازی در مشهد و غرفه سازی در کیش با ما تماس بگیرید.