1 عدم موفقیت شرکت ها در نمایشگاه های بازرگانی خارج از کشور
مقدمه :
داد و ستد در گذشته ی دور به صورت مبادله کالا با کالا و در ابتدایی ترین شکل ممکن صورت می گرفت. با اختراع پول که به عنوان معیاری برای سنجش ارزش کالاها و خدمات پا به میدان گذاشت ، داد و ستد به مراتب آسانتر شد و در عین حال رونق بیشتری گرفت و با گرم شدن بازار معاملات ، فروشندگان بتدریج به این فکر افتادند که کالاهای خود را در محلی مشخص عرضه نمایند و در معرض دید خریداران قرار دهند.
از همین جا بود که هسته مرکزی تشکیل نمایشگاه ها بنیان نهاده شد. از همان زمان نیز مسئله برخورد عرضه و تقاضا مطرح بود و سیاست اقتصادی فروشندگان و خریداران ایجاب می کرد که ارایه کنندگان کالاها تشخیص دهند که تجمع چند نفر از آنها در یک نقطه که بالطبع با تنوع کالاهای عرضه شده همراه خواهد بود مشتریان بیشتری را به سویشان خواهد کشید و در مقابل خریداران نیز این گونه تصور نمایند که در یک بازار بزر گ با توجه به فروشندگان متعدد، کالاهای بهتر و ارزان تر را بدست خواهند آورد.
بازارهای مکاره :
تشکیل این گونه بازارها که بعدها به بازارهای مکاره معروف شدند، سالها و قرنها ادامه یافت. در اواخر قرن نوزدهم و همگام با پیشرفت بشر در همه زمینه های اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی بازارهای مکاره نیز بتدریج تکامل یافته تر شد و بصورت محلی، منطقه ای ، بین قاره ای و بالاخره جهانی خودنمایی نمود . این سیرتکاملی تا آنجا پیش رفت که درحال حاضر کشورها متناسب با موقعیت های اقتصادی خود مکان های بزرگ و زیبایی را به برگزاری نمایشگاه های بین المللی اختصاص داده اند .از سوی دیگر تشکیل چنین نمایشگاه هایی منجر به افزایش دانش و شناخت بازدیدکنندگان شده و درحقیقت اینگونه رویدادها به ویژه در قرن حاضر باعث می شود جوامعی غنی تر بوجود آیند; زیرا ارایه تکنیک ها و پدیده های جدید ، تکامل تدریجی افکار بازدیدکنندگان راباعث خواهد شد و نه تنها در تقویت فرهنگ جامعه مؤثرترند، بلکه درآفرینش فرهنگ های جدید نیز نقشی سازنده را ایفا می کنند .براساس بررسی های به عمل آمده، نمایشگاه ها (اعم از بین المللی ، تخصصی و عمومی ) از مؤثرترین ابزارهای بازایابی محسوب می شوند و چنانچه برپایی آنها با برنامه ریزی و تدارک قبلی انجام گیرد می توانند در توسعه صادرات نقش زیادی داشته باشند . اما تجربه سال های اخیر در کشور نشان داده است که تعدادی از صادرکنندگان یا واحدهای تولیدی به رغم هزینه های هنگفتی که برپای نمایشگاه های خارجی را در برداشته است از فرصت های به دست آمده استفاده مطلوب نکرده اند.
در خاتمه نتایج حاصل از برگزاری نمایشگاه های تخصصی و مشارکت در نمایشگاه های بین المللی را می توان به شرح زیر خلاصه کرد :
- شناساندن پیشرفت های اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و هنری به جهانیان
- بررسی امکانات سرمایه گذاری های مشترک
- بوجود آوردن امکانات لازم برای انجام مبادلات وعقد قراردادها برای فروش تولیدات صنعتی وسنتی کشور
- نمایش قدرت تولیدی کشور به کمک ارائه نمونه های تولیدات صنعتی
- شناسایی بازارهای مختلف جهان ومعرفی این بازارها به تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور .
- آشنایی با تکنیک های مدرن دیگر کشورهای شرکت کننده
- توسعه همکاری های لازم در زمینه های تبادلات فنی ، علمی و تکنولوژیکی
- بازاریابی وسیع برای کالاهای صادراتی کشور
نمایشگاه های بازرگانی یکی از مهم ترین ابزارهای توسعه صادرات و تحقق هدف های بازاریابی در جهان معاصر است و صادرکنندگان از آن برای پیشبرد فروش خود استفاده می کنند و از این طریق می توان با خریداران بالقوه و مهم به صورت ریشه ای و اصولی مذاکره نمود و از نتایج بسیار مهم برگزاری نمایشگاه های بازرگانی عقد قراردادهای عمده و انجام سرمایه گذاری های مشترک بین کشور میزبان و سایر کشورهای شرکت کننده است که در مقیاس قابل توجهی به روابط بازرگانی خارج از کشور تأثیر مثبت می گذارد و باعث ایجاد رقابت سالم و مبادله اطلاعات و دانش فنی می گردد.
عدم موفقیت شرکت ها در نمایشگاه های بازرگانی ادامه دارد …
مطالب مرتبط با عدم موفقیت شرکت ها در نمایشگاه های بازرگانی خارج از کشور
مطلب 1 مطلب 2 مطلب 3 مطلب 4 مطلب 5 مطلب 6 مطلب 7 مطلب 8 مطلب 9 مطلب 10 مطلب 11 مطلب 12 مطلب 13 مطلب 14 مطلب 15 مطلب 16 مطلب 17
شرکت نمایشگاه سازان با بیش از 14 سال سابقه در امر برگزاری نمایشگاه بین المللی ، همایش ، طراحی و غرفه سازی آماده ارائه مشاوره و همکاری با شما عزیزان می باشد.جهت ثبت نام در نمایشگاه بین المللی و غرفه سازی در تهران ، غرفه سازی در تبریز ، غرفه سازی در اصفهان ، غرفه سازی در شیراز ، غرفه سازی در مشهد و غرفه سازی در کیش با ما تماس بگیرید.